Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergide adaleti güçlendirmek için adımlar atmaya devam ettiklerini, her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı.

Yunusemre'nin 2025 yılı mali hazırlık bütçesi 2 milyar 650 milyon TL Yunusemre'nin 2025 yılı mali hazırlık bütçesi 2 milyar 650 milyon TL

Bakanlığa verilen yetki kapsamında, her bir vergi dairesine 5 milyon lira ve daha fazla borcu olan veya bu tutar ve üzerinde kesinleşen vergi ve cezası bulunan mükellefler, bağlı bulundukları vergi dairelerince ifşa ediliyor.

Bu kapsamda Manisa’da da 5 milyon TL ve üzerinde vergi borcu olduğu belirlenen mükelleflerin isimleri, Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı’nda ilan edildi.  Manisa Vergi Dairesi içerisinde bulunan ilan panosunda, Mesir Vergi Dairesi’ne 5 milyon TL’den fazla borcu olan mükelleflerin isimleri asıldı. 

Mesir Vergi Dairesi’nce asılan listeye göre Manisa’da 5 milyon TL ve üzerinde vergi borcu olan toplam 100’ün üzerinde isim ve firma bulunuyor.

Editör: İclal Çiçek