Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  Odası, 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle okul servis şoförlerine eğitim programı düzenledi.

Şoförler Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitimde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri servis şoförlerini uymaları gereken konular hakkında bilgiler verdi.

Eğitime Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Güner Baki katıldı. 

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karaağaç, özellikle öğrencileri taşıyacak olan servis şoförlerinin kurallara oymaları konusunda çok dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti. Karaağaç, “Her yıl olduğu gibi bu yılda okulların açılmasıyla birlikte İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nce okul servis şoförlerine eğitimler veriliyor. Bizde oda olarak bu eğitimleri trafik ekiplerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Trafikte olsun, araba içerisinde yapacağınız hareketlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü çocuklarımız sizleri örnek alacak. Onlara karşı her zaman nazik olun, örnek olun” dedi. Daha sonra Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri servis şoförlerine eğitim verdi.

Türk Kızılay'dan yetim öğrencilere kırtasiye yardımı Türk Kızılay'dan yetim öğrencilere kırtasiye yardımı

Editör: İclal Çiçek