Ahmet ÜNSAL/Manisa

Manisa’nın köklü aileleri arasında yer alan İzci Ailesinden Cemal-Ebru İzci çiftinin evladı dedesi Hikmet İzci’nin adını taşıyan Hikmet İzci ‘nin Büyük Saruhan Oteli havuz başındaki görkemli dillere destan sünnet düğününe Manisalı akın etti.

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş'ten Kula'ya ziyaret AK Parti Uşak Milletvekili Güneş'ten Kula'ya ziyaret

İzmir 29 Mayıs Okullarında orta 1.sınıfta eğitimini sürdürecek olan 10 yaşındaki Hikmet İzci, geceye sağında solunda ablaları Diş hekimi Serra İzci ve Merve İzci ile çıkarken anne ve babası Cemal-Ebru İzci’de onların tam arkasında düğünlerine gelen davetlileri selamlayarak pistte giriş yaptı.


   
MANİSA’NIN TÜM RENKLİ SİMALARI ORADAYDI

Hikmet İzci’nin görkemli sünnet gecesine Manisa’nın seçkin ailelerinin yanı sıra Adalet Kalkınma Partisi MKYK üyesi Manisa Milletvekili Tamer Akkal,Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban,Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım,MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz,Esnaf Odası Başkanı Bahattin Akyüz,İş insanı Erdinç Yumrukaya,Arif Koşar,Abdullah Taşkan,Doğan Göde,Hayati Dulman,Mustafa Özer,Bekir İçier,Büyükşehir Kent Konsey Başkanı Hakkı Bayraktar,Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala,Salih Akar, Manisa’nın önceki dönem belediye başkanlarından Bülent Kar eşi Semra Kar ve çok sayıda STK Başkanları ile Manisalılar katıldı.

İZCİ AİLE EKSİKSİZ DÜĞÜNDE YER ALDI

Yaşamlarını belirli aralıklarla yitiren Mustafa İzci,İlhan İzci,Hikmet İzci ve Mümtaz İzci’nin aile fertleri Satiye İzci, Zekavet İzci,Muhsin İzci,Mustafa İzci’nin evlatları ile Akın İzci,Ahsen İzci,Serdar İzci,Müfit İzci,Fatih İzci eşleri ile birlikte düğüne renk kattılar.

Cemal-Ebru İzci çifti ise düğün süresince biran olsun yerinde oturmayarak evlatlarının düğününe gelen dostlarının masalarını tek tek gezerek teşekkürlerini ilettiler. 

Torunun düğününde ise Dede Adnan Kayıran, Anneanne Zahide Kayıran ile babaanne Zekavet İzci ‘nin mutluluklarına diyecek yoktu. 

ÇOCUKLAR ROBOT ŞOVLARLA COŞTULAR
    
Anne ve babalar düğünde vakit geçirirken çocukları ise Robot Şov,Survivor parkuru, Betmen’in gösterileri eğlencenin doruklarına çıktı.

GECENİN DANSI HİKMET VE KUZENİ SARE’DEN 

İzmirli Aegean Band orkestrasının sanatçılarının şarkılarıyla coşan davetliler Bufo Bando ekibi gösterisi ile coşkuları arttırırken gecenin dansı da sünnet çocuğu Hikmet İzci ve kuzeni Sare Baysal’dan geldi.

Hikmet ve Sare’nin gösteri dansları Wals başlayıp, Rock'n Roll dansı ve sonrasında da Zeybek oyunları ile zirveyi tamamladılar. Onların dansları davetlilerden alkış aldı.

Editör: İclal Çiçek