Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa’nın farklı alanlarda gelişimine katkı sağlayacak iş birliklerini güçlendirmek amacıyla Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar'ı makamlarında ziyaret etti. Görüşmelerde, güvenlikten eğitime ve ortak projelere kadar geniş bir yelpazede iş birliği fırsatları değerlendirildi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa’nın eğitimi ve güvenliği için çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu.

Başkan Durbay, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde, Manisa’nın güvenliği ve eğitim konularında kapsamlı fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Durbay, Şehzadeler’in her alanda daha güçlü ve güvenli bir şehir olması adına kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Güvenlik alanındaki çalışmaların yanı sıra, özellikle eğitimin de Manisa'nın geleceğinde kilit rol oynadığı vurgulandı.

Belediyenin, bu alanlarda aktif iş birliği içinde olacağı ve ortak projeler geliştirmeye hazır olduğu dile getirildi.

Ziyaretler esnasında Başkan Durbay’a, Belediye Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Gökay Budak ve Şehzadeler Mühendislik A.Ş. Genel Müdürü Umut Çetin eşlik etti.

Görüşmeler, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa’daki önemli kurumlar arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: "Yeniden aday olmak istiyorsa son tarih Kasım 2025" Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: "Yeniden aday olmak istiyorsa son tarih Kasım 2025"

Editör: İclal Çiçek