Haber: Ahmet ÜNSAL

İzci ailesinin düğün organizasyonu Manisalıları İzmir' de buluşturdu.

Manisa'ya sağanak yağış geliyor: Sıcaklık 4 derece birden düşecek! Manisa'ya sağanak yağış geliyor: Sıcaklık 4 derece birden düşecek!

Yaşamlarını belli aralıklarla yitiren ailenin saygın isimleri Mustafa İzci, İlhan İzci, Hikmet İzci ve Mümtaz İzci’nin geride bıraktığı ikinci kuşak nesil, iş dünyasındaki devamlığı sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay Ahsen-Şirzat Çifti dünya evine girmişti. İzci ailesi bu kez de Akın-Ömür İzci çiftinin küçük evlatları Emir’in sünnet düğünü ile ikinci mutluluğu yaşadı.

İzmir’in Bayraklı semtinde yer alan Bella Vista açık hava konseptindeki sünnet düğünü renkli görüntülere sahne oldu.
Özellikle Emir’in ağabeyi İlhan’ın da yer aldığı zeybek gösterisi ayakta alkışlandı.


Akın-Ömür İzci büyük oğulları İlhan İzci ve sünnet düğünü olan Emir İzci alkışlar arasında düğünün yapıldığı alana giriş yaptı.

Orkestra eşliğinde sünnet düğününe gelen davetli topluğunu selamlayan minik Emir, düğününe katılanlara ”Böylesi mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum” diyerek büyük alkış aldı. 

SİYASET VE İŞ DÜNYASI KÜÇÜK EMİR’İ YALNIZ BIRAKMADI

Akın-Ömür İzci çifti sünnet düğününe gelenleri salonun girişinde karşıladı. Düğüne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa'dan bir çok tanıdık sima eşleriyle birlikte katılım sağladı.
Deneyimli gazeteci Ahmet Ünsal, Manisa Meydan Gazetesi köşe yazarı Kaptan Bülent Hasgönüllü ve Manisahaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Yalçın, İzci ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. 

İZCİ AİLESİ TAM KADRO DÜĞÜNDEYDİ
Düğünde Emir’in kirveliğini Osman Taşdemir üstlendi.  Cemal İzci ve Serdar İzci düğüne gelenlerle konuklarla tek tek ilgilenirken İzci Ailesi fertlerinden İlhan İzci’nin eşi Satiye İzci, Hikmet İzci’nin eşi Zekavet İzci, Mümtaz İzci'nin eşi Muhsine İzci ve Mustafa İzci’nin çocukları Müfit İzci ve Ayşe İzci minik Emir’i mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Düğün boyunca Manisa'nın sevien iş insanı Akın İzci, çocuklarının mutluluğuna ortak olurken duygusal anlar yaşadı.

Editör: İclal Çiçek