Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ve Van'ın doğu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bugün Manisa, yazın en sıcak günlerinden birini yaşıyor. Kentte hava sıcaklığı 42 dereceye ulaştı. Yarın da Manisa'da hava sıcaklığının 42 derece olması bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren ise sıcaklıkların düşmesi öngörülüyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. 24 Temmuz 2024 Çarşamba Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. 25 Temmuz 2024 Perşembe Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 26 Temmuz 2024 Cuma Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 37°.

Vatan için canını ortaya koyan gazilerimiz hatırlanmak istiyor Vatan için canını ortaya koyan gazilerimiz hatırlanmak istiyor

Editör: İclal Çiçek