Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri ve Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Artvin çevreleri ve Edirne'nin kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

OSB kavşağında son durum OSB kavşağında son durum

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, yurdun doğusunda normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güney kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSA BUGÜN 40, YARIN 41 DERECE!

Manisa'da sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bugün şehir genelinde sıcaklık 40 dereceyi gösterecek. Yarın ise termometreler 41 dereceyi gösterecek. Aşırı sıcakların etkisiyle vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önemle tavsiye ediliyor.

Editör: İclal Çiçek