Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Ankara ve Çankırı çevreleri ile Eskişehir'in kuzey kesiminin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyıları ile Sakarya ve Bolu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların kuzey ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, iç ve güney kesimlerde normallerinin 3-5 derece altında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle yurdun batısında kuzey ve kuzeybatı, Karadeniz bölgesi ile yurdun doğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSA'DA YENİ HAFTA SICAK GEÇECEK

Gaziler gününde kahramanlara vefa: Manisa protokolü ve gaziler omuz omuza yürüdü Gaziler gününde kahramanlara vefa: Manisa protokolü ve gaziler omuz omuza yürüdü

Meteoroloji’ye göre Manisa’da yeni haftada hava parçalı bulutlu ve açık olacak. Hava sıcaklıkları ise kademeli olarak artacak.

MANİSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Editör: İclal Çiçek